Waarom uiterlijke verzorging via Sparkle in Style?

verzorging

Deze cursus is erg geschikt voor meiden (en jongens) die op een laagdrempelige en persoonlijke manier een start willen maken binnen de uiterlijke verzorging. Door de kleine groepen is er veel individuele aandacht en contact zowel onderling als met de begeleiding.

Wat gebeurt er na Haagbouw?

werken in de bouw haagbouw

Na de drie maanden op de werkplaats stroom je door naar een BBL-plek, geregeld door Haagbouw. Dat betekent dus vier dagen per week betaald werken en een dag naar school. Momenteel is er veel werk in de bouw, dus jouw handen zijn zeer welkom.

Waarom kies ik voor bouw bij Haagbouw?

haagbouw werken bouw

De eerste drie maanden krijg je veel individuele aandacht van de leermeesters om je het vak eigen te maken. Gaat dat goed, dan ben je daarna verzekerd van een BBL-plek en ga je direct verdienen en je diploma behalen!

Wat krijg ik bij Haagbouw?

werkplaats haagbouw

Haagbouw verzorgt opleidingen in timmeren, metselen en tegelzetten. Je gaat eerst drie maanden aan de slag in de werkplaats om de basis van het vak te leren. Gaat dit goed, dan kom je daarna bij Haagbouw in dienst en regelen zij een BBL-plek voor je en een opleiding op Niveau 1, 2 of 3. Dat betekent dus leren en verdienen.

Wat is werken in de bouw via Haagbouw?

werken haagbouw bouw timmerman

Als je werkt in de bouw, dan kom je echt overal en ben je veel buiten. Je bent iemand die netjes kan werken en die het leuk vindt om dat samen met een team te doen. Dingen mooi maken is iets voor jou én je vindt het niet erg om vroeg op te staan!

Wat gebeurt er na Brasserie Up?

gastvrouw brasserie up

Als je je Niveau-2 opleiding hebt behaald kan je verder studeren of word je ondersteund in het vinden van een baan in de horeca.

Waarom kies ik voor Brasserie Up?

Doordat iedere jongere met wie je werkt weet hoe het is om te leven met een verslaving is er veel begrip en ruimte voor jouw situatie. Willem, leermeester en eigenaar, heeft zelf ook een verslavingsachtergrond en kan je hierin goed begeleiden. Jongeren geven aan dat dit zorgt voor een veilige, open sfeer waarin je aan jezelf kan werken en echt … Read More

Wat krijg je bij Brasserie Up?

team brasserie up

Brasserie UP is een leerwerktraject gericht op jongeren met een verslavingsachtergrond. Bij Brasserie UP behaal je je MBO opleiding Horeca Niveau 2 (kok of gastheer/vrouw) in een jaar. Dat doe je allemaal binnen de brasserie; dus vier dagen meewerken, en een dag les op locatie. Dit alles onder vaste begeleiding van Willem Govers: ervaringsdeskundige, docent en horecaondernemer.

Wat doe je bij Brasserie Up?

brasserie up gebouw

Werken in de horeca betekent dat je klantvriendelijk moet zijn. Je houdt van aanpakken, je kan netjes werken en vindt het leuk om verschillende dingen te doen. Want werken als gastvrouw of als kok is afwisselend!

Wat gebeurt er na The Colour Kitchen?

De meeste jongeren gaan na het behalen van hun diploma aan het werk. Hierbij helpt The Colour Kitchen je actief een baan te vinden in hun netwerk. Ze houden dan ook actief contact met jou en de werkgever om te horen of alles goed gaat.