Hoe werkt JA?

Voor wie?

JA voor een Kans wil haar deuren openzetten voor allejongeren in Den Haag tussen de 16 en de 30 jaar, ongeacht achtergrond, opleidingsniveau of werkervaring. Bij ons maak je zelf de keus voor een van de leerwerkprojecten waar we mee werken, het is immers jouw toekomst! Omdat wij mogelijk je opleiding betalen vinden we het heel belangrijk dat je zelf klaar bent voor deze stap en er voor wil gaan. We doen alles om jou te ondersteunen, maar uiteindelijk moet je het zelf doen!

Financiering

JA voor een Kans heeft financiering om voor 50 Haagse jongeren een leerwerktraject te betalen. Dit is een serieuze investering in jouw toekomst. Tijdens deze periode krijg je noggeensalaris. Wel zijn er mogelijkheden om dit met behoud van uitkering te doen (altijd in overeenstemming met jouw situatie en consulent). Wij gaan samen met de leerwerkprojecten altijd eerst op zoek naar bestaande financieringsmogelijkheden van het traject. Indien deze niet beschikbaar zijn nemen wij als JA de verantwoordelijkheid voor financiering.

dit betekent het
voor jou

Ben je tussen de 17 en 30 jaar, wonend in Den Haag en wil jij aan het werk? Dan kunnen wij je helpen. Meld je aan bij May, de projectleider van JA voor een kans. Daarna doorloop je de stappen zoals hieronder staan beschreven.