• brasserie up gebouw
  Wat doe je bij Brasserie Up?
  anemptytextlline
  Werken in de horeca betekent dat je klantvriendelijk moet zijn. Je houdt van aanpakken, je kan netjes werken en vindt het leuk om verschillende dingen te doen. Want werken als gastvrouw of als kok is afwisselend!
 • team brasserie up
  Wat krijg je bij Brasserie Up?
  anemptytextlline
  Brasserie UP is een leerwerktraject gericht op jongeren met een verslavingsachtergrond. Bij Brasserie UP behaal je je MBO opleiding Horeca Niveau 2 (kok of gastheer/vrouw) in een jaar. Dat doe je allemaal binnen de brasserie; dus vier dagen meewerken, en een dag les op locatie. Dit alles onder vaste begeleiding van Willem Govers: ervaringsdeskundige, docent en horecaondernemer.
 • Waarom kies ik voor Brasserie Up?
  anemptytextlline
  Doordat iedere jongere met wie je werkt weet hoe het is om te leven met een verslaving is er veel begrip en ruimte voor jouw situatie. Willem, leermeester en eigenaar, heeft zelf ook een verslavingsachtergrond en kan je hierin goed begeleiden. Jongeren geven aan dat dit zorgt voor een veilige, open sfeer waarin je aan jezelf kan werken en echt stappen vooruit kan zetten.
 • gastvrouw brasserie up
  Wat gebeurt er na Brasserie Up?
  anemptytextlline
  Als je je Niveau-2 opleiding hebt behaald kan je verder studeren of word je ondersteund in het vinden van een baan in de horeca.

Lees de ervaringen